DAC & Hörlursförstärkare

Aune är en av Kinas första dedikerade företag inom högkvalitets digitalteknik. De står för nya tekninska innovationer och utforskar ständigt nya lösningar inom ljudåtergivning.

www.en.auneaudio.com

DAC, Förstärkare, Slutsteg…

Avknoppat från Nuforce så inriktar sig NuPrime på hi-end produkter för ljudmarknaden. NuPrime levererar genomarbetade produkter av hög kvalitet till väldigt konkurrenskraftiga priser.

www.nuprimeaudio.com

Produktkatalog & Prislista

Högtalare för HiFi & Hemmabio

Quadral bygger högtalare med årtionden av erfarenhet. De har högtalare i alla prisklasser och för de flesta miljöer, designen är tidsenlig och passar perfekt i moderna hem.

www.quadral.com

Strömförsörjning till din HiFi

SBoosters-produkter är något som alla borde lyssna tillsammans med sin utrustning. Hjärtat i det hela är SBoosters PSU, en linjär strömförsörjning som tillhandahåller renast möjliga spänning till din ljudutrustning.

www.sbooster.com

Högtalare, Förstärkare, Kablar…

Kriterier för Taga Harmony produkter är perfekt lokalisering, rymlig och stor ljudbild, bred spridning samt en djup, kraftfull bas och imponerande dynamik. Fokus har sedan starten varit, absolut bästa prestanda i förhållande till priset.

www.tagaharmony.com/en

Förstärkare, Slutsteg…

XINDAK utvecklar och producerar high-end hi-fi produkter. Fabriken firade sitt 20 års jubileum under 2009, och är bland den mest erkända kinesiska hi-fi tillverkaren. De allmänna kännetecknen för XINDAK produkter är att de är tillverkade av enkla och traditionella konstruktionsprinciper, utan onödiga krusiduller – precis som många hifi-entusiaster föredrar.

www.xindak.com