Varumärken2020-09-21T03:34:58+00:00

DAC & Hörlursförstärkare

Aune är en av Kinas första dedikerade företag inom högkvalitets digitalteknik. De står för nya tekninska innovationer och utforskar ständigt nya lösningar inom ljudåtergivning.

www.en.auneaudio.com

Mediastreaming

D-Stream är en samling audiofiler som delar kärleken till musik och bra ljud. Användare av musik-streaming sen begynnelsen, som med sin erfarenhet ser till att design och tillverkning av alla deras produkter erbjuder högsta hifi-kvalitet kombinerad med oöverträffad teknik.

www.d-streamaudio.com

DAC, Förstärkare, Slutsteg…

Avknoppat från Nuforce så inriktar sig NuPrime på hi-end produkter för ljudmarknaden. NuPrime levererar genomarbetade produkter av hög kvalitet till väldigt konkurrenskraftiga priser.

www.nuprimeaudio.com
Produktkatalog

Högtalare för HiFi & Hemmabio

Quadral bygger högtalare med årtionden av erfarenhet. De har högtalare i alla prisklasser och för de flesta miljöer, designen är tidsenlig och passar perfekt i moderna hem.

www.quadral.com

Strömförsörjning till din HiFi

SBoosters-produkter är något som alla borde lyssna tillsammans med sin utrustning. Hjärtat i det hela är SBoosters PSU, en linjär strömförsörjning som tillhandahåller renast möjliga spänning till din ljudutrustning.

www.sbooster.com

Högtalare för Hifi & Hemmabio

Swans är en av världens ledande högtalartillverkare. De erbjuder ett stort utbud av kvalitet, innovativa och high-end orienterade produkter, allt från små system till premium högtalare för musik och hemmabio.

www.swanspeakers.com

Högtalare, Förstärkare, Kablar…

Kriterier för Taga Harmony produkter är perfekt lokalisering, rymlig och stor ljudbild, bred spridning samt en djup, kraftfull bas och imponerande dynamik. Fokus har sedan starten varit, absolut bästa prestanda i förhållande till priset.

www.tagaharmony.com/en

Förstärkare, Slutsteg…

XINDAK utvecklar och producerar high-end hi-fi produkter. Fabriken firade sitt 20 års jubileum under 2009, och är bland den mest erkända kinesiska hi-fi tillverkaren. De allmänna kännetecknen för XINDAK produkter är att de är tillverkade av enkla och traditionella konstruktionsprinciper, utan onödiga krusiduller – precis som många hifi-entusiaster föredrar.

www.xindak.com

Hörlurar & Hörlursförstärkare

Kennerton, ett lyxmärke av Fischer Audio som grundades av proffs med ett enda syfte – att ge sina kunder hi-end ljud av hög kvalitet. Fischer Audio har tittat på utvecklingen inom ljudindustrin under lång tid och märkt den minskande mängden produkter som erbjuder kvalitetsljud, särskilt det stora antalet snygga, låg-kvalitetsmodeller tillverkade av kända märken. Fischer Audio är inte villig att acceptera detta. Deras policy är att du inte betalar för mer än ljudkvaliteten.

www.kennerton.com

Kennerton`s Produktportfölj