Quadral – Tysk kvalitet

Quadral – Tyska kvalitetshögtalare

Quadral bygger högtalare med årtionden av erfarenhet. De har högtalare i alla prisklasser och för de flesta miljöer, designen är modern och av europeisk standard.
Högtalarna levererar en ärlig återgivning på högsta nivå i respektive prisklass.

Serierna som inkommer och där fokus kommer ligga är följande:

Argentum – En ny mkt prisvärd serie som funkar till all musik, en riktig allroundare. 3st golvhögtalare och 2st stativhögtalare, givetvis finns även center och tillhörande subwoofer. Minsta golvhögtalaren kostar 7,000:- till kund och den största 10,000:-.

Chromium – Även den en allätare av musik och en ny serie som har fått mycket fina omdömen, nu senast i Brittiska “Hifi World” med omdömet “5/5, Outstanding”. 2st golvhögtalare, 2st stativhögtalare och 2st center varav en av stativarna och center är av enklare design, utan banddiskanten och har istället en 19mm alu-dome. Minsta golvhögtalaren 16,000:- och största 20,000:-, stativhögtalare från 3,490:-.

Breeze – Ny portabel/trådlös serie med riktigt läcker design. 2st bärbara modeller med generös batteritid, ca 25h. minsta modellen landar på 3,000:-, mellanmodellen 4,500:-. Sen ett par mindre portabla golvhögtalare 🙂 inget pris är satt än. Samtliga är utrustade med blåtand men även wifi-utrustade där man kan köra multizonsljud i hemmet med Quadrals egna app. Är än inte upplagda på Quadrals hemsida men hör av er så ordnar vi med broschyr.

Aurum 9 – Quadrals allra finaste serie, där de samlar den bästa och senaste tekniken. Generöst med modeller där de finns något för alla. Minsta stativaren börjar på 20,000:- sen letar vi oss upp till den största av dem alla, Titan 150,000:-. En respektingivande golvhögtalare som väger in på hela 83kg. Den är ståtlig med sina 145cm och leverer kraft från låga 18Hz i ren audiofil anda. För Titan och Vulkan så kan man mot ett litet tillägg få sin högtalare i egen vald kulör, det finns 190 färger att välja bland (RAL).

Argentum och Chromium är tillgänglig redan nu, Breeze samt Aurum 9 börjar levereras i mitten av augusti.

Läs mer på Quadrals hemsida.

 

Breeze One 3,000:-

 

Aurum 9 – Titan