Sweetspot Jönköping -2015

 

Snart är det åter dags för den gemytliga hifimässan i Jönköping!

VAR? Jönköpings Hotell & Konferens, 25-26 April

 

I årets upplaga kommer vi ha 2st rum och i båda anläggningarna kommer musik streamas från datorer laddade med WIMP HiFi, för valmöjlighetens skull.

Vid fint väder kommer vi även ha lite produkter på display utanför 😉

 

RUM 1

Världspremiär för nya svenska slutsteget 3RD DJA:KEL

I sin slutgiltiga version är nu DJA:KEL ett 2-kanaligt slutsteg med en generös effekt på hela 2x250W i 8ohm. Fastän effekt finns i överflöd så har den även en återgivning som normalt inte finns i prisklassen. DJA:KEL tål att jämföras med mångt mycket dyrare slutsteg ute på marknaden.

 

Swans – Diva 8.3F

Nu är det dags för den största Diva brodern att bekänna färg. I den populära Swans Diva serien är Diva 8.3F den hitills mest påkostade Diva högtalaren genom tiderna. Med teknik från Swans flaggskeppshögtalare garanteras en high-end upplevelse.

 

Resonessence Labs – Concero HD

USB-DAC, slim och med byggkvalitet som en pansarvagn, en återgivning som fick oss att inse att det var dags att överge cd-spelaren till fördel för streaming via dator. Extremt väljudande DAC.

 

 

RUM 2

Taga F-90SL

Slimmad och elegant högtalare från Polska Taga. Som alltid med Taga har fokus legat på prisvärdhet till max. Luftig, öppen och ärlig återgivning kännetecknas denna högtalare.

 

Taga HTA-700B SE

En liten goding från Taga med hög musikalitet. Digitalt slutsteg för effektens skull parat med rörförsteg för en riktig analog ljudåtergivning. HTA-700 kommer att kopplas till dator via sin högklassiga USB-DAC.